​Energibesparelse & grøn energi

​Flindt Hansen El I Gislev tilbyder en lang række løsninger til energibesparelse i hjemmet og på arbejdspladsen. Energibesparelse er ikke kun en fordel for miljøet, men er også en fordel for økonomien. I langt de fleste tilfælde er omkostningerne til nyt udstyr hurtigt tjent hjem via energibesparelse.

Du kan opnå energibesparelse på mange måder

​Energibesparelse kan ske ved intelligent belysning, der aktiveres ved bevægelse, ligesom besparelse kan ske med kommunikationsnetværk og lavenergimotorer til ventilationsanlæg. I vores forretning har vi et bredt udvalg af energieffektive hårde hvidevarer, sparepærer, LED-belysning, varmepumper og automatik til strømbesparelse samt andre komponenter, der gør det let at spare.

Vi kan som grøn energihåndværker og autoriseret el-installatør tilbyde hjælp og vejledning til energibesparelse nær Ringe & Svendborg. Vi kan først og fremmeste udføre energiberegninger til enfamiliehuse, men også energiberegninger til større bygninger, for at skabe et større overblik over den samlede situation. Flere og flere ønsker også energieffektivisering og energibesparelse af deres sommerhus.

Du kan også skifte din varmekilde ud, eller du kan opgradere en ældre energikilde. Du kan for eksempel overveje en luft til luft-varmepumpe eller luft til vand-varmepumpe. Dertil kommer, at du kan supplere med solvarme og solceller.

Søg energitilskud til din energibesparelse

​Vi kan også hjælpe med vejledning omkring tilskud til din energibesparelse. Du kan søge energitilskud fra energirenoveringspuljen til energibesparende foranstaltninger som blandt andet at skifte til mindre energiforbrugende varmekilder, LED-belysning og mange andre CO2-besparende foranstaltninger.

Ring til os på telefon 62 29 11 08 eller skriv til e-mail flindthansen@post.tele.dk for at høre mere om dine muligheder for energibesparelse.​

​Kontaktinformation

​​Flindt Hansen El

CVR: 14442383 | Faaborgvej 3, 5854 Gislev

Tlf.: 62 29 11 08 | E-mail: flindthansen@post.tele.dk

​Åbningstider telefon

Mandag

Tirsdag

Onsdag

Torsdag

Fredag​

​07.00 - 17.00

​07.00 - 17.00

​07.00 - 17.00

​07.00 - 17.00

​07.00 - 15.00