​Grøn energi håndværker tilbyder energivejledning

​Flindt Hansen El er autoriseret el-installatør og grøn energi håndværker på Fyn. Han er samtidig KMO-certificeret. Flindt Hansen kan derfor tilbyde både energirigtig vejledning og energieffektive helhedsløsninger.

En grøn energi fagmand rækker ud over sine egne faggrænser. Derved kan vi tilbyde energivejledning, hvor vi ser på boligens muligheder som en helhed og ikke blot som autoriseret el-installatør.

KMO-certificeret grøn energi håndværker

​KMO står for Kølebranchens Miljøordning, og en KMO-certificering er således et kvalifikationskrav i forhold til installering, lækagekontrol, vedligeholdelse, servicering og genvinding af køleanlæg, luftkonditionering og varmepumper. Der er med andre ord tale om en forordning, der kræver, at anlæg skal installeres af autoriseret personale fra en autoriseret virksomhed.

Inddrager hele boligen i energieffektive helhedsløsninger

​Da vi har denne miljø-certificering, kan vi gå endnu dybere ind i at tilbyde energieffektive helhedsløsninger som grøn energi fagmand, idet vi også kan inddrage varmepumper eller muligheden for varmepumper, samt luftkonditionering og naturligvis alle andre elektriske installationer.

En grøn energi fagmand inddrager naturligvis også andre faktorer i boligen som for eksempel teknisk isolering og ordinær isolering, herunder standen af døre og vinduer, men også varmekilder og varmeanlæg af enhver art.

Hvis du ønsker energirigtig vejledning af en grøn energi håndværker, der er i stand til at komme med energieffektive helhedsløsninger, så er du velkommen til at kontakte Flindt Hansen El på telefon 62 29 11 08, men du kan også skrive til e-mail flindthansen@post.tele.dk. Derefter kan vi tage en samtale om, hvad vi kan tilbyde dig i forhold til din bolig og dit energiforbrug.​

​Kontaktinformation

​​Flindt Hansen El

CVR: 14442383 | Faaborgvej 3, 5854 Gislev

Tlf.: 62 29 11 08 | E-mail: flindthansen@post.tele.dk

​Åbningstider telefon

Mandag

Tirsdag

Onsdag

Torsdag

Fredag​

​07.00 - 17.00

​07.00 - 17.00

​07.00 - 17.00

​07.00 - 17.00

​07.00 - 15.00