​Grøn Erhvervsvækst og energihåndværker på Fyn

​Flindt Hansen El er autoriseret el-installatør og er samtidig tilknyttet CLEAN Grøn Erhvervsvækst som grøn energihåndværker. Miljøvenlig Erhvervsvækst er et samarbejde mellem kommuner og private partnere på Fyn.

Håndværksmestre i grøn erhvervsvækst er energihåndværkere

​Miljøvenlig Erhvervsvækst er et privat-offentligt projekt, der har til formål at synliggøre og fremme efterspørgslen på energieffektive byggemetoder, og det sker for eksempel ved at efteruddanne håndværksmestre til grønne energihåndværkere.

Desuden er det hensigten med Grøn Erhvervsvækst at skabe nye job inden for byggebranchen, og det skal ske ved at fremme energieffektivt byggeri, men også markedet for energirenovering.

Grøn Erhvervsvækst skal med andre ord vise borgerne, erhvervslivet og de offentlige instanser, at energirenovering er let tilgængelig, hvilket den nu også er ved at benytte Flindt Hansen El til energirenovering.

Dertil kommer, at Grøn Erhvervsvækst skal danne rammerne for forretningsudvikling for energihåndværkerne, herunder Flindt Hansen El, ligesom synliggørelse, markedsudvikling og videndeling skal understøttes.

Et bedre klima og en bedre økonomi ved grøn erhvervsvækst

​Meningen er med andre ord, at der også skal ske energibesparelser og CO2-reduktion uden for kommunen som et led i opfyldelsen af klimaplanen.

Dertil kommer, at Energirenovering vil skabe værdi for private boligejere i form af bedre komfort, tryghed og værdisikring samt en bedre driftsøkonomi, men samtidig være en sikring mod stigende energipriser. Desuden vil virksomheder kunne opnå værdi i form af større omsætning, bedre netværk og øget synliggørelse.

Hvis du vil høre mere om Grøn Erhvervsvækst og energihåndværkere, samt hvad det kan betyde for dig, så kontakt Flindt Hansen El enten på telefon 62 29 11 08 eller på e-mail flindthansen@post.tele.dk.

​Kontaktinformation

​​Flindt Hansen El

CVR: 14442383 | Faaborgvej 3, 5854 Gislev

Tlf.: 62 29 11 08 | E-mail: flindthansen@post.tele.dk

​Åbningstider telefon

Mandag

Tirsdag

Onsdag

Torsdag

Fredag​

​07.00 - 17.00

​07.00 - 17.00

​07.00 - 17.00

​07.00 - 17.00

​07.00 - 15.00