Persondatapolitik.

Formålet med dette dokument er at dokumentere, at Flindt Hansen EL overholder kravene til behandling af personoplysninger.

Indhold

  1. Hvilken information ønsker vi at opbevare. Navn, adresse, telefon, e-mail • kundenummer • Forbrugsdata der kan henføres til en person.
  2. ​Hvornår og hvordan bruges dine data. Disse dataoplysninger behandler vi for at kunne leve op til vores kontraktlige forpligtelser overfor dig i forbindelse med udførelse af EL-Arbejde.
  3. Hvor opbevares dine data. Hos ekstern databehandler og i aflåste skabe.
  4. ​Hvor længe opbevares dine data. Ingen tidsfrister, dog minimum 5 år af hensyn til bogføringsloven.
  5. Hvem er ansvarlig for opbevaringen af dine data.Flindt Hansen EL er ansvarlig for, at beskytte personoplysningerne mod uautoriseret eller ulovlig behandling og mod hændeligt tab, tilintetgørelse eller beskadigelse, ved hjælp af passende tekniske og organisatoriske foranstaltninger.
  6. ​Hvem har adgang til dine data og hvem deler vi dine data med. Personoplysningerne videregives ikke til nogen udenfor organisationen ud over databehandlere.
  7. ​Hvordan beskyttes dine data. Kun administrative medarbejdere har adgang til disse oplysninger. Det er således kun medarbejdere, hvor det er direkte relevant, der har adgang til personoplysninger om deres kolleger. Afgrænsningen gælder som hovedregel alle. De grupper der i visse tilfælde har udvidet adgang er: HR-afdelingen, it, bogføring og ledelsen. Nogle af oplysningerne opbevares desuden fysisk i aflåst skab.

​Hvilke rettigheder har du.

  • Retten til at modtage oplysning om behandling af deres personoplysninger .
  • Retten til at få indsigt i deres personoplysninger.
  • Retten til at få urigtige personoplysninger rettet.
  • Retten til at få deres personoplysninger slettet.
  • Retten til at gøre indsigelse mod at personoplysninger anvendes til direkte markedsføring.
  • Retten til at gøre indsigelse mod automatiske individuelle afgørelser, herunder profilering.
  • Retten til at flytte deres personoplysninger.
  • Disse rettigheder administreres af Flindt Hansen EL.

​Kontaktinformation

​​Flindt Hansen El

CVR: 14442383 | Faaborgvej 3, 5854 Gislev

Tlf.: 62 29 11 08 | E-mail: flindthansen@post.tele.dk

​Åbningstider telefon

Mandag

Tirsdag

Onsdag

Torsdag

Fredag​

​07.00 - 17.00

​07.00 - 17.00

​07.00 - 17.00

​07.00 - 17.00

​07.00 - 15.00