​​LED-belysning er strømbesparende

​Flindt Hansen El tilbyder forskellige løsninger inden for strømbesparende LED-belysning med lang levetid. Vi har i det hele taget mange års erfaring med LED-lys og elektriske installationer. Det kan derfor godt betale sig at tage os med på råd, når du skal planlægge ny belysning.

Skab et behageligt indemiljø med LED-belysning

​En god belysning er altafgørende for, om vi føler os til rette i et rum. Det er også en forudsætning for et produktivt arbejdsliv samt et hyggeligt og behageligt hjemmeliv.

Før i tiden var der problemer med lyskvaliteten fra LED-belysning, hvor lyset kunne blive blåligt eller ligefrem ubehageligt. Dog kan det stadig forekomme ved billig LED-belysning. Moderne LED-belysning kan derimod sammenlignes med halogenpærer, men koster mindre i brug.

Til udendørsbelysning på facaden, ved hoveddøren eller langs havegangen og indkørslen har vi et bredt udvalg af lamper, der kan kobles sammen med en automatisk tænd/sluk-mekanisme, der byder dig og familien velkommen hjem og samtidig skræmmer ubudne gæster væk.

Du sparer strøm med LED-belysning men kan også få tilskud

​Den største fordel ved LED-belysning er naturligvis, at den bruger langt mindre strøm end blandt andet A-pærer i forhold til samme lysstyrke. Det betyder derved, at du vil få en billigere el-regning. Samtidig har denne form for belysning markant lavere vedligeholdelsesudgifter.

Dertil kommer, at du kan søge energitilskud fra energirenoveringspuljen til LED-belysning. Energistyrelsen støtter CO2- og energibesparende foranstaltninger som blandt andet LED.

Du kan kontakte Flindt Hansen El i Gislev nær Ringe & Svendborg på telefon 62 29 11 08 eller på vores e-mail flindthansen@post.tele.dk for at høre mere om LED-belysning og energitilskud.

​Kontaktinformation

​​Flindt Hansen El

CVR: 14442383 | Faaborgvej 3, 5854 Gislev

Tlf.: 62 29 11 08 | E-mail: flindthansen@post.tele.dk

​Åbningstider telefon

Mandag

Tirsdag

Onsdag

Torsdag

Fredag​

​07.00 - 17.00

​07.00 - 17.00

​07.00 - 17.00

​07.00 - 17.00

​07.00 - 15.00