Privatalarm​ sikrer mod ubehagelige overraskelser

​Flindt Hansen El kan installere enhver type af privatalarm, herunder alarmer der sikrer hjem ved brand, vandskader og indbrud. Du kan for eksempel få installeret en privatalarm, der har direkte opkobling til et vagtfirma.

Vi kan også installere automatik til branddøre, så de lukker automatisk, når alarmen går. Desuden kan vi opsætte anlæg til nødbelysning og strømforsyning. Vi har kort sagt en lang række tilbud til private og erhverv på Fyn, der vil sikre dig mod ubehagelige overraskelser.

Brug din telefon til at betjene din privatalarm

​En privatalarm kan naturligvis være trådløs, men hvis den skal kommunikere over internettet, så kan vi tilbyde en IP-alarm. En privatalarm med IP kan blandt andet betjenes via en smartphone eller tablet. Der er også muligt med en GSM-alarm, der kommunikerer over mobilnettet.

Der er naturligvis tale om AIA-certificerede alarmer, der overholder de bedste standarder og har gennemprøvet teknik og stabil drift, men vi kan tilbyde en privatalarm af enhver standard. Vi kan også tilbyde programmering af sikkerhedssystemer og styring af avancerede installationer.

Det er præventivt med en privatalarm og formindsker hærværk

​En privatalarm er præventiv imod indbrud, men sker der alligevel et indbrud, vil den forhindre, at tyvene opholder sig i længere tid i din bolig. Det formindsker hærværk og større gennemrodning af hjemmet, ligesom det naturligvis også vil begrænse, hvad de kan nå at finde og tage med sig.

Du kan kontakte os på telefon 62 29 11 08 eller på vores e-mail flindthansen@post.tele.dk, hvis du vil høre mere om, hvilken privatalarm der passer bedst til dit behov og budget.

​Kontaktinformation

​​Flindt Hansen El

CVR: 14442383 | Faaborgvej 3, 5854 Gislev

Tlf.: 62 29 11 08 | E-mail: flindthansen@post.tele.dk

​Åbningstider telefon

Mandag

Tirsdag

Onsdag

Torsdag

Fredag​

​07.00 - 17.00

​07.00 - 17.00

​07.00 - 17.00

​07.00 - 17.00

​07.00 - 15.00