​Varmepumper luft til luft er billigere end el-varme

​Flindt Hansen El monterer, installerer og vedligeholder varmepumper luft til luft for private og erhverv i Gislev, Ringe & Svendborg. Varmepumper luft til luft benyttes primært i sommerhuse og fritidshuse, men de vinder stadig større udbredelse i helårshuse.

Få et behageligt indeklima med varmepumper luft til luft

​Vi benytter primært Bosch varmepumper luft til luft, fordi de har en unik teknik, der kan udnytte energien fra naturen på en optimal måde. Energien optages fra den omgivne luft, som solen opvarmer. Dertil kommer, at de skaber varme og komfort på en ganske behagelig måde, ligesom de i det hele taget sikrer en optimering af indeklimaet.

Disse varmepumper luft til luft er specialudviklede til skandinaviske forhold, og derfor bliver de også testede på Teknologisk Institut, hvor der fokuseres på holdbarhed, afrimningsoptimering og drift under de særlige nordiske forhold.

En af de væsentlige fordele for mange er, at varmepumper luft til luft ofte kan halvere varmeregningen i et el-opvarmet hus, og mange fritidshuse benytter netop el-varme frem for olie-, gas eller fjernvarme. En anden fordel er, at de kan styres via en smartphone eller tablet.

Du kan søge tilskud til varmepumper fra Energistyrelsen

​Energistyrelsen støtter CO2- og energibesparende foranstaltninger, herunder når man skifter til en mindre energiforbrugende varmekilde. Og derfor kan du søge om energitilskud fra energirenoveringspuljen.

Montering, installering og vedligeholdelse af blandt andet varmepumper luft til luft kræver certificering af Kølebranchens Miljøordning (KMO). Flindt Hansen El er derfor KMO-certificeret.

Kontakt os på telefon 62 29 11 08 eller e-mail flindthansen@post.tele.dk for at høre, hvad vi kan gøre for dig.

​Kontaktinformation

​​Flindt Hansen El

CVR: 14442383 | Faaborgvej 3, 5854 Gislev

Tlf.: 62 29 11 08 | E-mail: flindthansen@post.tele.dk

​Åbningstider telefon

Mandag

Tirsdag

Onsdag

Torsdag

Fredag​

​07.00 - 17.00

​07.00 - 17.00

​07.00 - 17.00

​07.00 - 17.00

​07.00 - 15.00