​Varmepumper luft til vand til varme og brugsvand

​Flindt Hansen El tilbyder at montere, installere og vedligeholde varmepumper luft til vand til vores kunder i Gislev, Ringe & Svendborg. Varmepumper luft til vand kan kombineres med solceller, solvarme og gasfyr.

Varmepumper luft til vand er ikke lige så billigt i drift som jordvarme, men jordvarme kræver, at der er en have eller andre åbne områder, hvor jordvarmeslangerne kan graves ned. Det kræver samtidig, at man er indstillet på at få sin have gravet op, herunder at bære omkostninger for gravearbejde og besværet ved en ødelagt have.

Drift af varmepumper luft til vand koster 1kWh per 4 kWh

​Vi monterer normalt Bosch varmepumper luft til vand. Den optager energi fra den omgivne luft, som solen har varmet op. Det fører til, at en Bosch varmepumpe normalt vil yde 4 kWh varme for hver 1 kWh, den bruger i strøm. Det betyder med andre ord, at den blot koster 25% i drift, når man sammenligner med prisen for strøm. Varmepumper luft til vand kan både opvarme rum og brugsvand.

Energitilskud til varmepumper luft til vand fra Energistyrelsen

​Energistyrelsen støtter alle CO2- og energibesparende foranstaltninger. Det betyder, at du kan søge om energitilskud fra energirenoveringspuljen, hvis du skifter til en mindre energiforbrugende varmekilde. Vi hjælper og vejleder gerne med dette.

Alt arbejde med montering og vedligeholdelse af for eksempel varmepumper luft til vand kræver, at montøren er certificeret af Kølebranchens Miljøordning (KMO). Derfor har vi også KMO-certifikat.

Du kan få mere at vide på på telefon 62 29 11 08 eller via vores e-mail på flindthansen@post.tele.dk.​

​Kontaktinformation

​​Flindt Hansen El

CVR: 14442383 | Faaborgvej 3, 5854 Gislev

Tlf.: 62 29 11 08 | E-mail: flindthansen@post.tele.dk

​Åbningstider telefon

Mandag

Tirsdag

Onsdag

Torsdag

Fredag​

​07.00 - 17.00

​07.00 - 17.00

​07.00 - 17.00

​07.00 - 17.00

​07.00 - 15.00