​Montering af varmepumpe hjælper dig på vej til energirigtig opvarmning

​Flindt Hansen El tilbyder alt inden for varmepumper, herunder montering af luft til vand varmepumpe, luft til luft varmepumpe, brugsvandsvarmepumpe og jordvarmepumper i Gislev nær Ringe & Svendborg.

Varmepumper er en energirigtige opvarmning, og moderne pumper er yderst miljø- og energivenlige. Vi arbejder primært med montering af varmepumpe af mærket Bosch, men vi kan også arbejde med andre mærker.

Bosch får løbende udført uafhængige test på alle sine produkter, hvilket blandt andet sker på Teknologisk Institut, Technical Research Institute i Sverige og Institute of Technology i Østrig. Derved er du som forbruger sikret, at Bosch-varmepumper altid er af højeste kvalitet.

Montering af varmepumpe samt vedligeholdelse og servicering kræver en certificering fra Kølebranchens Miljøordning (KMO), og Flindt Hansen El har naturligvis denne certificering.

Hvordan virker varmepumper?

​Varmepumper optager varmeenergi fra andre varmekilder, og fører energien ud i bygningen. Læs mere om hvordan varmepumper virker her. Luft til luft varmepumper benyttes typisk til sommerhuse og fritidshuse, men kan også benyttes til helårshuse. Energien kommer fra den omgivne luft, som solen har opvarmet, og den kan halvere varmeregningen i et el-opvarmet hus. Dog kan den ikke opvarme brugsvand.

Luft til vand varmepumper benyttes primært til helårshuse som et alternativ til for eksempel jordvarme. Jordvarme er billigere end en varmepumpe, men jordvarme-anlæg kræver, at haven er tilstrækkelig stor. Luft til vand kan både opvarme rum og brugsvand.

Jordvarmepumper får naturligvis sin energi fra jorden i haven og har den fordel, at denne energiform bliver mindre påvirket af afgifter. En varmepumpe kan også kombineres med et solvarmeanlæg, så strøm fra solceller benyttes af varmepumpen til at opvarme både hus og brugsvand.

Der kan gives tilskud til varmepumper

​Du kan muligvis søge om energitilskud fra energirenoveringspuljen, der støtter energibesparende foranstaltninger. Vi hjælper naturligvis med dette.

Få mere at vide på telefon 62 29 11 08 eller e-mail flindthansen@post.tele.dk.​

​Kontaktinformation

​​Flindt Hansen El

CVR: 14442383 | Faaborgvej 3, 5854 Gislev

Tlf.: 62 29 11 08 | E-mail: flindthansen@post.tele.dk

​Åbningstider telefon

Mandag

Tirsdag

Onsdag

Torsdag

Fredag​

​07.00 - 17.00

​07.00 - 17.00

​07.00 - 17.00

​07.00 - 17.00

​07.00 - 15.00